Празнувахте ли Златен рожден ден?

Всяка година има един специален ден, посветен само на нас. Ден, в който се чувстваме специални, обичани и ценени. Ден, в който близки и познати ни показват цялата си обич, уважение и ни даряват с най-искрени благопожелания и подаръци като доказателство за чувствата си. Да, това е денят, в който сме се родили и празнуваме както и където пожелаем, защото тогава всичко ни е позволено. Или поне така се чувствам аз.

Знаехте ли обаче, че веднъж в живота си човек може да отбележи своя Златен рожден ден? Признавам, че аз наскоро разбрах значението на този израз и какво всъщност представлява. За тези като мен, които също чуват за този феномен, ще обясня – така се нарича празникът ви, когато датата на раждане и годините ни съвпадат. Например, ако сте родени на 27 август, Златният рожден ден се пада, когато сте на 27 години. Смята се също, че това е един от най-щастливите периоди в живота на всеки човек.

Разбира се, явно теорията малко издиша, защото излиза, че след 31-та си годишнина, не може да се възползваме вече. Вие как мислите?

Google+ Comments

About author

Jekov