За 23 години разбрахме ли Какво искат жените?

Обичате ли да гледате хубави филми? Аз също. Според настроението и дадения етап от живота си, сменям и предпочитанията си. Но има една класика при комедиите, която се нарежда сред любимите ми филми, с които мога да разпусна след натоварен ден и освен че ме разсмива, ме кара и да се замисля над някои неща. Става дума за Какво искат жените с главни действащи лица Мел Гибсън и Хелън Хънт.

Предполагам повечето от вас са я гледали и не е необходимо да изпадам в детайлно описание на сюжета. Само ще припомня, че става дума за рекламен агент, в чийто образ брилянтно влиза Мел Гибсън, който след инцидент получава меко казано странен дар. Започва да чува какво си мислят жените. В случая е малко спорно дали това може да се приеме като дарба или е повече наказание, но е факт, че създаде множество забавни ситуации по време на целия филм.

Интересен факт е, че през настоящата 2023 година, филмът ще отбележи своята 23-та годишнина. Разбрахме ли обаче за това време какво всъщност искат жените или този въпрос завинаги ще си остане с неизвестно?

Вие как мислите – споделете ми.

Google+ Comments

About author

Jekov