Да излезем навън, докато все още можем

След последното видео, което ви споделих, се замечтах за разходка сред дивата природа и даже един есенен поход из Централен Балкан. Мисълта мина през главата ми бързо и неусетно, но…

За съжаление отговорностите и задълженията надделяха в ежедневието ми и този месец няма успея да кривна за поход в планината. Желанието да тръгна нанякъде обаче, не намаля и затова организирах един семеен пикник сред природата.И всичко това заради едно видео! Ако не ми беше въздействало така, едва ли щях да изведа семейството ми за ден извън града.

go_outside_by_chobi-d4zarl9Понеже си прекарах много добре, искам да ви отправя препоръка да го направите и вие, докато все още можете. Октомври се очертава топъл и приятен, така че имате възможност. Циганско лято… такава му е прогнозата и може да се окаже последната ви възможност за годината да излезете на открито, така че не я пропилявайте. Времето, прекарано навън, е винаги приятно, дори да става дума само за разходка в парка и чоплене на семки на някоя пейка.

Само няколко седмици още и сигурно ще трябва пак да се затваряме между четири стени ту на работа, ту у дома… Затова нека излезем навън, докато все още можем. Какво ще кажете? Да не пропиляваме топлия октомври, а?

Google+ Comments

About author

Jekov

Post a comment