Добре дошли в моя блог

Здравейте, това е моят първи пост в блога, който си направих току що. Гледам, че е много модерно хората да си пишат блогове, че реших и аз да пробвам как е. Тук ще пиша както лични работи, така и по теми, които касаят всички ни като общество и като индивиди.

Първо нека се представя – казвам се Асен Жеков на 30 години от Велико Търново. Щастливо женен, с едно дете, прекрасна съпруга и домашен любимец – куче. Хобитата ми са многобройни, обичам игрите, любопитен съм като дете в първи клас.

Работя от 14-годишен и имам дълъг трудов стаж, който освен много умения, ми даде и опит, и знания, в много голям брой различни сфери, което мисля, че е ключово за един човек.

Мечтая си за малка вила на село, далече от градове и автомобили, където да се пенсионирам и да си направя малка ферма – с всякакви плодове и зеленчуци, с прасенца, кокошки, кравички, с камина, която да топли тялото и душата през зимата 🙂 Наистина много ме привлича идеята за дауншифтинг, но за момента нито семейството ми е готово, нито аз.

Харесвам природосъобразния и здравословен живот, обичам да ходя на походи и да покорявам планински върхове през всеки сезон от година. Не харесвам пороците на хората, лошите им навици, не харесвам, отказът им да мислят, липсата на общ план за устойчиво развитие и цел, обединяващи човечеството, които са особено важни в този процес на глобализация.

Това е краткото ми представяне, ще гледам за в бъдеще да пиша по поне една публикация седмично. Пожелавам ви приятен живот!

 

Google+ Comments

About author

Jekov

Post a comment